Влади Въргала се беше скрил от медийното пространство, но ето, че дойде моментът да напомни за себе си. И го направи така, както само той си може - като разказа удивителна история. Тя, разбира се, е за любов - може би една от най-силните в живота му.

Не е за вярване, но тази мистериозна жена е била с рекордните 18 години по-голяма от него. А той бил влюбен до уши. По онова време бил в казармата и мислите за нея му давали сили и го карали да диша. Живеел само, за да я види.

"Тя беше истинска дама, стилна, умна, преживяла. Толкова неща научих от нея, че ще съм благодарен за това време цял живот. Беше истинска любов от моя страна, от нейна не съм сигурен", разказва Въргала. И споделя, че си тръгнал с нетърпение от казармата на една Нова година, за да я види, но се изненадал.

Всъщност и двамата останали изненадани, защото като отишъл у тях, я заварил с друг мъж... Останалото, както се казва, е история. Влади обаче призна, че е имал чувства и е обичал всички жени, с които е бил в живота си. Без значение колко време са били заедно.

За политика не иска и да чува, макар да му били предлагали цял милион, за да се влее в редиците на наша партия. "Нямам какво да правя в политиката, не е за мен. Каквото мога да дам, го давам в театъра и киното", казва Въргала.