Замисляли ли сте се какво би се случило, ако Денис Топал от сериала „Братя“ не се бе забъркал с украинската мафия, а любимата му Лора бе останала с него завинаги?

 

Или поне докато ги разделят скуката и разочарованието от провалените мечти?

Отговор на този въпрос дава новият спектакъл със звездите от хитовата поредица на Нова тв – Владимир Михайлов и Йоанна Темелкова – „Аз и ти, преди ние“. Това е драма за любовта, давеща се в блатото на битовизма, която може да се спаси само с раздяла. 

 

Влади Михайлов и Йоанна Темелкова отново са заедно

Ако затворът не бе разделил Лора и Денис Топал, той вероятно щеше да е продавач на шапки, а тя – брокер на недвижими имоти. Може би след няколко години щяха да се разделят, защото неговите мечти бяха големи, докато тя се надяваше на спокоен и подреден живот.

 

На фона на черното, в което са потънали двамата герои на представлението, на очи се набива неугасналата им страст. „Аз и ти, преди ние“ е разказ за тлеещата искра между двама души, които разбират живота по различен начин, но продължават да се търсят дори и след раздялата. Единственото условие пред любовта им, е преди да станат ние да се утвърдят в своята индивидуалност.

 

Авторът на пиесата Светльо Томов я е писал специално за Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов, за когото това е дебютът в класически театрален спектакъл. Въпреки всичко той се справя блестящо.

Йоанна също много успешно успява да пресъздаде образа на жената, която се опитва да изглежда силна, но тайно търси сила и подкрепа от мъжа до себе си.

Впечатляващ е синхронът, с който двамата актьори си партнират на сцената. По всяка вероятност ще имат общи проекти и занапред.

Източник: Уикенд