Виктория иДейвид Бекъм отново привлякоха вниманието на медиите, като позираха за коледна снимка с децата си в дома си в Маями, Флорида.

Освен Круз, всички Бекъмови носеха еднакви коледни шапки, а някои от тях дори бяха облечени в еднакви пижами. Виктория, известна като "Пош Спайс", обаче направи нещо свое, като облече кариран халат.

Той беше част от въртележка от публикации в социалната мрежа Instagram, което означава колаж, който събра 948 000 харесвания с надпис от Виктория, гласящ: "Дядо Коледа дойде рано в Маями!!! Обичам ви всички толкова много ххх", като тези на снимката са отбелязани, докато тя добавя: "Липсвате ни @romeobeckham xx".

Вижте сладката семейна коледна снимка на Виктория и Дейвид Бекъм

На другите снимки родителите позират с Бруклин, докато последният слайд е просто на Дейвид и Виктория, които през 2023 г. празнуват 24 години брак и успешно отгледано семейство. Двамата започват да се срещат през 1997 г.

Един Бекъм отсъстваше и това беше Ромео, който играе за отборите за развитие на Брентфорд в английската футболна система. Присъстваха обаче Дейвид, Виктория, Круз, Бруклин и Харпър, както и съпругата на Бруклин, Никола Пелц Бекъм.

Източник: marca.com