Както традицията повелява, след края на коледните и новогодишните празници започваме подготовка за Свети Валентин. Марката на бельо на Риана Savage X Fenty  не прави изключение. На пазара е вече новата колекция, посветена на него.

Традицията повелява самата певица да застава пред обектива по бельо. Въпреки че роди втория си син през август миналата година, Риана изглежда зашеметяващо. Не е много  слаба, но за сметка на това е доста секси. С този трик печели клиенти.

За фотосесията изпълнителката е заложила на бебешко розово. Избрала е комплект, които включва сутиен, бикини, жартиери и високи чорапи.  Секси визията се допълва от прическа с нежни букли и яркорозово червило.

Вижте Риана по бельо (СНИМКИ)

Килограмите изобщо не влияят на самочувствието на брюнетката. Примера, който дава вдъхва увереност и на други дами.

Риана сподели, че след двамата сина иска и дъщеря. Тя се обзалага, че следващия път ще роди момиче. Първият син на двойката се роди през май 2022 г.

Певицата, която е носителка на девет награди "Грами", има 14 сингъла, заели върха на класацията на изданието "Билборд", сред които са "We Found Love," "Work," "Umbrella" и "Disturbia"

Половинката й - рапърът Ей Ес Ей Пи Роки, издаде първия си студиен албум "Live, Love, A$AP" през 2013 г. Той има две номинации за "Грами".

Двамата обявиха връзката си през 2020 г.

Източник: lifestyle.bg