Диляна Попова и Асен Блатечки показаха порасналия си син Борил!

Навръх националния празник 3-ти март Мариан Вълев, Башар Рахал и много други актьори и звезди от шоубизнеса уважиха премиерата най-новия български филм „Останалото е пепел“. [caption id="attachment_621188" align="aligncenter" width="223"]Диляна Попова Диляна Попова и Асен Блатечки показаха сина си[/caption] Събитието се състоя в Park Center и събра целия актьорски и бекстейдж състав на филма, плюс много гости от съвременната българска кино сцена. Историческата драма, посветена на живота на яркия български политик и финансист Атанас Буров. Чиято роля изиграва Асен Блатечки, тръгва по кината от 6-ти март. На официалната премиера присъстваха освен Асен Блатечки и Диляна Попова с малкия си син Борил. И всички останали участници в кино продукцията, сред които Нейтън Купър, Неда Спасова, Пламен Манасиев, Петър Райжеков, Свежен Младенов и други. Режисьорът Георги Костов и продуцентът Христо Христов се погрижиха да посрещнат и въведат в кинозалите всеки един от многото посетители, които си отделиха специално време в празничния ден, за да посетят прожекцията. Купонът се пренесе в бар „Каше“, където почти не остана празно място. [caption id="attachment_621189" align="aligncenter" width="300"]Вижте порасналия Борил на Диляна Попова и Асен Блатечки! - Снимка 2 Ето го порасналият сладур[/caption]

„Останалото е пепел“ разказва за любовна история, която се развива между съдбите на героите на Диляна Попова (Мария) и Асен Блатечки. Който влиза в ролята на прочутия банкер и политик Атанас Буров.

За да вземе интервю от Буров, в София пристига американският репортер Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър. Американецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата . И доста обрати, които оставят следи за цял живот. След години Джордж (в ролята Бен Крос) се завръща към своите спомени, за да разкаже събитията от онези години.