Надя от "Ергенът" отпразнува своя рожден ден преди дни. Момата, която налиташе на Алек Младенов като муха на мед или л@йно, скъса се да го целува, а той видимо се отвращаваше, успя да събере само две от приятелките си в Пловдив. Знаем, че тя е от Хасково, но се премести да живее "у големио град".

Уж много искрената, умна и харесвана Надя, беше уважена единствено от първата си дружка в имението - Йоана и от Виктория Асенова, позната още като Цър Пър. Била поканила и Мария Чекмарьова, но украинката й заявила, че има работа и не може да дойде. Дали заради влошените си отношения с Вики, или просто не е харесвала толкова Надя, това си знае само тя.

Трите гърли вдигнаха наздравици в ресторант на Гребната база под тепетата, а Надя получи бижу роза, което щяла да си закачи на гривната, както и някаква игра от онези, които тя обича.

По-интересното обаче е, че Надя признава сама, че все още няма гадже. Тя, която твърдеше, че е толкова интелигентна, чаровна, умна и привлекателна... и бе убедена, че след формата след нея ще има опашки. Уви, поредната й заблуда.

"Какви мъже, какви пет кинта - тая е толкова злобна и същевременно скучна, че всеки нормален мъж ще си плюе на петите", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com