Галена безспорно отвя конкуренцията и към момента е най-гледаният изпълнител в Тубата. Новият й хит с Азис разби с рекордните 6 милиона гледания едва за две седмици, а рейтингът й е до тавана.

Да, певицата откровено прави глупости като отслабва с опасните инсулинови инжекции, но явно намира и сили да бачка. Не само работата й обаче е допринесла за най-новата й придобивка, а и парите на Галин Вафлата. Двамата показаха двореца си, който мнозина сравниха с този на Чаушеску в Румъния.

Вижте новия дворец на Галена: Копие на палата на Чаушеску в Румъния! (СНИМКИ)

Палата на Галена и Галин се намира в Търново, в квартал "Картала" и човек може да хлъцне като го види. Огромни площи, придружени с декари зеленина и цветя. Има голям басейн с джакузи и барбекю в задния двор, а вътре ни посрещат две дъгообразни стълбища - точно като тези в двореца на румънския диктатор.

Вижте новия дворец на Галена: Копие на палата на Чаушеску в Румъния! (СНИМКИ) - Снимка 2

Галена обаче побърза да охлади ентусиазма на всички и да сподели, че този палат не е само за нея и семейството й. "В него живеем наистина много хора. Да, голям е, но вътре са родителите на Галин, както и брат му със семейството си", обясни певицата.

Вижте новия дворец на Галена: Копие на палата на Чаушеску в Румъния! (СНИМКИ) - Снимка 3

Тя каза, че всички имат отделни части от къщата и не си пречат едни на други, а специално тя и Галин продължавали да живеят в любов и споделяне.

Източник: Галерия