Лепа Брена си спомни за срещите си с Ванга. При едно от своите гостувания в страната била отседнала в резиденция на Тодор Живков. От там я взел хеликоптер и я закарал на стадиона в центъра на града. Тогава я попитали дали иска да посети Баба Ванга. За момент изпълнителката се поколебала, понеже не изпитала страх от това, което ще чуе.

Накрая се осмелила. Спала една нощ на бучка захар, но сънят така и не идвал от вълнение. В крайна сметка отишла, а отвън имало огромни опашки от хора, дошли от къде ли не.

„Повечето бяха с някаква тежка мъка на сърцето. Чудех се как да се дегизирам, за да не ме познае някой. Никога не съм си позволявала да отида където и да е и да прередя хората. Тогава Ванга беше под защита на държавата и беше създадена организация за посещенията при нея - преди да влезеш, трябва да платиш. Но аз й бях купила подарък и исках да й го дам лично. Влязох, а тя ми казва: „Ти ли си Лепа Брена“. Казвам: „Аз съм“! Ванга продължи: „Преди пет години съм предсказала и е записано, че ти ще се появиш и ще слезеш от небето, ще си с руса коса и народът ще те приеме като своя!“ Това беше много емоционален момент за мен.“

Пророчицата казала, че ще се ожени за човек, който носи бял екип. В този момент звездата се зачудила дали ще е доктор, готвач или месар, а в крайна сметка се оказал тенисист. Предсказва и създаването на голяма къща, в която ще се събират много хора, ще свирят и пеят. Тогава Лепа Брена нямала и понятие за какво става въпрос, но след години предсказанието се сбъдва. Това е нейната музикална компания „Гранд“. Видяла и появата на две момчета, което също се оказало истина.

Източник: novini.bg