Носителят на "Грами" се разголва напълно в парливата визуална обработка на новата си песен "". В разтърсващите интернет кадри  дава на зрителите възможност да се запознаят с изпълненото му с музика сутрешно ежедневие.

Изпълнителят на "Fly Away" е уловен от камерата, докато лежи в леглото, след това танцува из будоара си, пуши цигара, мие си зъбите и по-късно взема мокър душ в обляната от слънцето баня. Като истинска рок звезда, той носи и дизайнерски слънчеви очила през цялото време.

Според CNN заглавието на песента е очевидно намигване към "Междузвездни войни" - името на щурмоваците на Звездата на смъртта. В съобщението за пресата се споменава как "умното кимване" както към "Буги нощи", така и към "Междузвездни войни" задвижва бързото темпо на песента.

Роденият в Ню Йорк рокер също се вижда облечен с прилепнала риза, кожени панталони и кожено яке, подчертани с бижута. И, разбира се, свири на китарата си.

Сингълът е от 12-ия студиен албум на Кравиц "Blue Electric Light", който е записан в студиото му на Бахамите. Предстоящият опус - първото му издание от пет години насам и първото в историята двойно LP - ще излезе на 15 март 2024 г.

Източник: dailynews.com