Виждали ли сте Александър Сано наистина бесен?! Ама жестоко?! Едва ли... Актьорът обикновено е кротък, спокоен и добре настроен към околните. Най-общо казано - естествен и народен човек. Е, и на него обаче му идва до гуша, а в случая и над нея, защото казуса засяга не персонално него, а любимата му жена Нели Атанасова.

Знаем, че преди дни медиите избухнаха с новината, че Сано и Нели са разделени, тя си тръгнала от него, а причината била Диляна Попова, по която Саното яко залитнал.

Да, разбира се, че Диляна е жена, по която всеки мъж би изплезил език и го правят, но тя също е сериозно обвързана с приятеля си Лъчезар Захариев. И не, те също не са разделени.

Александър Сано и Нели Атанасова тоже! Именно това е причината водещият на "Островът на 100-те гривни" да изригне и не просто да изригне, а да наговори толкова обиди и глупости, които иначе не би си позволил. Той нарече въпросните медии лайняни, пълни с лайнари, които са толкова импотентни, че не могат нищо по-сносно да измислят от тези безумия.

"Слушайте ме добре, боклуци лайняни, моята любов винаги е била и ще бъде една - Нели Атанасова! А онова, което го дирите в гащите ми и което смятате, че съм дал на Диляна Попова, ви го давам на вас и то в най-големия му размер", беснее Саното.

Източник: Crimesbg.com