Новинарката на bTV Виктория Петрова се опитва да открие щастието, но с нов мъж. От около месец насам, тя е във връзка със заможен бизнесмен, който е с добре сложено тяло и само няколко години по-голям от нея за разлика от Красен Кралев. Двамата се запознали около рождения й ден на 30 август. Отначало, по разбираеми причини, тя подходила с огромна доза недоверие към него, но той успял да я спечели с това, че не се отказал да я ухажва.

 

Богаташът често й подарявал красиви букети, с които понякога я радва в телевизията. И макар Виктория Петрова да сияе от щастие, е и притеснена дали това няма да се окаже поредното й разочарование.

До момента тя все не успява да случи на подходящ мъж, а и както е известно, вече има един развод зад гърба си с оператора Добромир Иванов, който й изневери. След това новинарката се залюби с Петър Бакърджиев, но и той я заряза и се хвана с миската Гергана Гунчева, която го дари с двама сина.

 

След него амбициозната варненка има няколко малолетни афери с неизвестни за широката общественост мъже, но всички те завършваха с крах. После Петрова се залюби със спортния министър на ГЕРБ – Красен Кралев, с когото бяха заедно 6 години. През това време периодично се носеха слухове за раздели и бебета, но в крайна сметка тя бе зарязана и от политика през миналото лято.

 

След раздялата им Кралев се хвана с моделката Петя Велкова, която потвърди, че са заедно от година и половина. Тя е едва 36-годишна, но се подвизава в медиите от около две десетилетия. Кариерата й стартира като модел, а след това стана известна в „Голата истина в 600 секунди“ – първите в Европа новини на голо, които се излъчваха сензационно по кабеларката МСАТ.

 

Виктория Петрова се влюби до полуда в добре сложен бизнесмен

 

Докато информираше за най-важните новини от деня, горещата мацка се лишаваше постепенно от облеклото си като накрая оставаше само по парфюм. Голите новини вървяха на гърба на „Шоуто на Слави“ по bTV и му бяха люта конкуренция за рейтинг. След спирането им Велкова стана пиар, а след това бранд мениджър и дори бизнес дама, а последното й поприще е политиката.

 

Миналата година тя се кандидатира изненадващо за народен представител от „Изправи се, БГ“. Към днешна дата се наслаждава на любовта си с Кралев, когото успя да отмъкне от Виктория Петрова.

 

bTV новинарката дълго страдаше за бившия политик, но очевидно е успяла да го забрави и се надява най-после да открие щастието в лицето на настоящия си възлюбен.

Източник: Уикенд