Устатата и доста чепата рускиня Виктория Капитонова не пропуска сгоден случай да изпъкне и да накара всички да заговорят за нея. Славата на победителката в първия сезон на "Ергенът" залезе бързо и то по две причини. Първата бе, че зрителите откровено не я понасяха. А втората, че дори ергенът Виктор Стоянов не й даде пръстен и я избра отнемай къде...

Сега Викито намери начин да се направи на интересна и разбира се, това е свързано с втория, предстоящ сезон на риалитито. Тя коментира предаването в профила си с последователи и с насмешка заяви, че благородно завижда на участничките, защото Евгени Генчев бил в пъти по-готин от Виктор Стоянов.

"Тези момичета имат повече късмет от нас. Новият ерген е по-хубав, по-умен и много по-възпитан, интелигентен и успял от нашият", заяви с вирнат нос Капитонова, която не поддържа никакви отношения с Виктор от самия финал насам.

Рускинята обаче взриви и страшна бомба като призна, че знае коя е победителката в новия сезон. "Знам кое е момичето, разбира се. Но засега поне ще я пазя в тайна, за да ви е интересно", смигва Вики.

Знае се, че кандидатките за сърцето на Евгени Генчев ще са общо 25 момичета, като тази година се гледа повече на интелектуалния им багаж, отколкото на визията. Но сме сигурни, че ще има някоя скандалджийка и куха лейка - ей така, за рейтинга.