Виктория Капитонова вече е категорична - при наличие на мъже, тя пари не вади!

Виктория Капитонова, която шашна зрители на "Ергенът" с разбиранията си за парите, жените, мъжете и любовта като цяло, призна откъде тръгват нейните убеждения. Убеждения, които вече са се превърнали в житейско мото и тя не отстъпва и на крачка. Оказа се, че преди години рускинята била като всички жени, плащащи или делящи сметките си с мъжете в заведенията.

"Винаги съм вадела пари и съм предлагала, най-малкото, да оставя нещо за вечерята или обяда. Това продължи, докато не се запознах с богат и галантен мъж, който твърдо ми забрани да го правя. Виждах го как се чувства не само смутен, но и откровено зле, когато аз заговоря за пари. Той ми каза, че е забранено, нередно и както и да го наречете, една жена да вади парите си пред мъж. Вече и аз мисля така", смее се Викито.

А и признава, че психологията на рускините е много по-различна от тази на европейките. "В Европа жените смятат за гордост и феминизъм да извадят и да си поделят сметката, но с рускините не е така. В Русия жените обичат да са глезени, да са ухажвани и най-малкото мъжът да докаже, че може да бъде с тях, че е достоен. А парите са важна част от това условие", каканиже Капитонова.

Тя не разкрива дали има някой богаташ до себе си сега, но и не коментира личността на възрастния мъж, с когото бе засечена да вечеря. Помним, че на онези кадри физиономията на Викито далеч не бе така наперена и по-скоро си натискаше парцалите като послушно котенце.