Рускинята Виктория Капитонова наскоро изтрепа рибата с офертите си за хиляди левове, които се оказаха отправени само към жени (за карък на силния пол). И то защо - ами, защото Викито било обвързано. От 2017-та, та до ден днешен.

Това разкри самата тя днес в национален ефир като отново втрещи зрителите с неподправената си директност и открит материализъм. Капитонова разказа, че преди да влезе в "Ергенът" й се наложило да си продаде колата, а малко след това - ядец, останала и без гадже.

"И така, горе-долу в един момент, се озовах и без гадже, и без кола. Много гадна работа, но тогава влязох в "Ергенът" и пак намазах оттам. Като излязох обаче, бях съвсем наясно, че с Виктор Стоянов не мога да имам нищо, просто не се получи между нас, а и съжалих, че сме разделени с гаджето. Гадничко ми беше, какво да ви кажа, тъпо се чувствах, защото и аз имам чувства", разбъбри се Виктория.

А после светна в широка усмивка, защото се похвали, че с въпросното гадже се събрали отново и той взел, че й купил кола. Кой като Викито, а?! Потребителите не пропуснаха да се посмеят на откровенията й, но в крайна сметка си я знаем - тя си е просто Капитонова...

Източник: Crimesbg.com