Категорична е, че не иска мъж като него

Рускинята Виктория Капитонова, която излезе като победител от скандалното шоу на bTV „Ергенът“, разказа играта на Виктор Стоянов.

Тя заяви категорично, че никога не си е и помисляла даже, че може да бъде с него в реалния живот.

Виктория Капитонова призна, че още по време на шоуто е видяла неща във Виктор, които никак не й допаднали.

Виктория Капитонова разказа играта на Виктор Стоянов

Щом пък научила, че „Ергенът“ се е целувал с всички участници в шоуто, вече нямало сила, която да я убеди, че това е мъжът за нея.

Не крие, че всички скандали, заливанията с алкохол и скубанията на коси за нея са били само игра и нищо друго.

Всички станаха свидетели как Виктор Стоянов сподели, че би искал да задълбочи отношенията си с нея извън риалитито. Това обаче така и не се случило. Изглежда двамата дори не са се срещнали в реалния живот.

Рускинята твърди, че след като приключили снимките всички благодарили за хубавото време, прекарано там и никой не повдигнал този въпрос.

Не крие и това, че с поведението си през цялото време имала за цел да не я изгонят от шоуто още в самото начало, нищо повече.

Завладяването на сърцето на Виктор пък изобщо не й било на дневен ред. Искала само да придобие популярност и да победи заради самата победа.

Твърди, че не е взела и стотинка от шоуто и допълва, че единственият, който е получил хонорар, освен водещият Наум Шопов, е Виктор Стоянов.

Всички останали са били там само за слава. Намеква, че по време на снимките изпитала привличане към Ергенът, но бърза да подчертае, че когато си в двумесечна изолация…

Мълвата носи, че Виктория Капитонова е гадже на Дидо Културиста – богат, но стиснат човек. Държи й постоянно сметка какво купува и за какво харчи парите. Освен това я държи под ключ, тъй като се страхува, че ако я изпусне, никога повече не би се върнала при него.

Източник: Уикенд