Само торта, бонбони и шампанско са консумирали на рождения ден на Виктория Капитонова трите й най-близки приятелки. Дамското парти било в домашни условия, за което свидетелстват фотоси от празника. Оказва се, че хитрата рускиня, която спечели първия сезон на шоуто „Ергенът“ е минала на пестелив режим, като не се „изхвърли“ с голям купон в нощно заведение, подобно на много нейни подобни столични бръмчалки.

Следобедът рускинята прекарала с трите си приятелки по домашному, а вечерта приятелят й я извел на празнична вечера по повод 28-ия й рожден ден. От него тя получила подарък маркова дамска чанта, за която той се бръкнал за около 2 бона. Естествено, тя избрала модела и марката. За любимия на Виктория Капитонова – Дидо Културиста, се носят слухове, че е изключително стиснат. Говори се, че той наложил икономичния режим на Капитонова, която иначе обича разкоша и забавленията с цялата си руска душа.

Виктория Капитонова мина на икономичен режим

Виктория живее икономично и в жилището си от 43 квадрата, която всъщност е тип студио. Рускинята обаче не обичала да го чисти и затова плащала на чистачка, която да се грижи за хигиената в дома й. Капитонова е известна със своята практичност и за нея било „грях“ да хвърля излишни средства за купони и забавления.

Източник: „Уикенд“