Един от най-запомнящите се образи в "Ергенът" този сезон, безспорно е Виктория Асенова. Наречена от Христиана Манова "Цър Пър" Вики може и да не беше "най-бляскавата" мома, но определено се представи като най-умната и интелигентна сред участничките.

Днес обаче тя разтърси с неочаквано разкритие, което шокира всички. Шокира, защото самата Виктория издаде любовната афера на Габриела Иванова с женен мъж и го направи пред очите на цяла България. А сега, месеци по-късно, признава, че самата тя е била с такъв.

Да, Вики сподели, че е имала любовни отношения със семеен мъж, чието име, разбира се, не сподели. Каза също, че последно е била с него и то след снимките на предаването. А последният им секс е бил през февруари месец. Оттогава двамата не само не са заедно, но и Виктория не е била с друг мъж. Призна си го и изобщо не се притеснява от това.

"Сексът не ми е важен, мога без него и години, ако не съм с правилния човек. Мен други неща ме вълнуват в този живот, а това, което стана с въпросния женен мъж... Убедена съм, че това беше карма и съдбата ми върна затова, че разкрих незаконната афера на Габриела и я осъдих", признава Асенова.

И не крие, че вярва в любовта и в своя си човек, когото рано или късно ще срещне.

Източник: Crimesbg.com