Сигурно е по-лесно да бъдеш футболна съпруга, отколкото футболна майка дори да се казваш Виктория Бекъм. Бившата изпълнителка от „Спайс гърлс“ и съпругът й Дейвид Бекъм отидоха на селски мач, за да подкрепят сина си Ромео, който рита топка в Брентфорд като резерва.

Студеното време обаче поднесе неприятна изненада за Виктория и Дейвид, които чакаха цял час, докато синът им Ромео бъде пуснат в играта в 60-ата минута от срещата с Хъдърсфийлд.

Трибуните на миниатюрното стадионче „Сейнт Джордж Парк“ хич не приличаха на червения килим в Парижката седмица на модата, където Пош Спайс, както е известна певицата, гостува само 3 дни по-рано. На всичко отгоре изтупаната с тъмни очила и загърната с вълнен шал красавица едва не умря от студ. След като съпругът й Дейвид забеляза, че зъбите на благоверната му тракат от студ, той джентълменски я загърна с якето си. Папараци успяха да щракнат благородния жест, който говори и за съпружеската хармония между двете звезди.

Виктория Бекъм трака със зъби от студ на селски мач

Сякаш студът не беше достатъчен, та 20-годишният Ромео Бекъм беше резерва и се появи в мача едва в 60-ата минута, след като отборът му водеше с 2:0. Дали Ромео ще достигне славата на звездния си татко, който бе футболна звезда през 90-те, предстои да видим...

 Източник: „Уикенд“