Дейвид и Виктория Бекъм не крият, че се гордеят с четирите си деца: 24-годишния Бруклин, 21-годишния Ромео, 18-годишния Круз и 12-годишната Харпър.

В откровено интервю преди седмицата за борба с тормоза Виктория разказва за собствения си опит да бъде тормозена като дете и признава, че често е оставала сама на детската площадка. "Това е болезнено", казва тя.

Модната дизайнерка сподели как възпитава дъщеря си да бъде добра и винаги я насърчава да говори с "малкото момиченце на детската площадка".

"БЪДЕТЕ НАЙ-МИЛИТЕ В КЛАСНАТА СТАЯ!" добави Виктория в емоционален пост в Instagram. "Толкова съм горда, че отглеждам силна и грижовна дъщеря! Като пораснах, бях тормозена много в училище и често казвам на Харпър колко е важно да бъде мила и да извика, ако някой някога е тормозен - особено ако някога на детската площадка има друго малко момиченце, което е само, защото някога това е била нейната майка!

Виктория Бекъм разказа за тормоз

Феновете побързаха да се включат в прочувствения пост на Виктория като се втурнаха в коментарите, за да споделят собствените си мисли за родителския стил на семейство Бекъм.

"Това е дълбоко, накара ме да се разплача. Красиво е да видиш това изцеление от родител, който решава да прекъсне цикъла. Милиони прегръдки Виктория на твоето вътрешно момиче, което се е чувствало самотно през всичките тези дни", пише един от феновете.

"Брилянтно послание и с тазгодишния лозунг на седмицата за борба с тормоза "използвай гласа си" е по-важно от всякога да възпитаваме децата да не бъдат странични наблюдатели", добави втори фен, а трети написа: "Толкова важно послание. Добротата не струва нищо."

Дейвид и Виктория посрещнаха първия си син Бруклин през март 1999 г., само четири месеца преди звездната си сватба в Ирландия, на която двойката облече еднакви лилави тоалети, проектирани от Антонио Берарди, за тържеството.

След това те посрещат още две момчета, а през 2011 г. се сдобиват с Харпър.

В разговор с Grazia за начина, по който възпитава децата си, Виктория разкрива, че според нея е отговорност на родителите да се погрижат да отгледат "наистина добри хора".

"Опитвам се да бъда най-добрата майка, опитвам се да бъда най-добрата съпруга, опитвам се да бъда най-добрият професионалист", каза тя. "Чувствам се наистина горда с нашите момчета, защото те се превръщат в наистина добри мъже. Работят наистина усърдно, те са добри деца, а аз мисля, че да бъдеш добър е от ключово значение".

Източник: hellomagazine.com