Едно от най-обичаните от таблоидите звездни семейства най-накрая пусне феновете в своята спалня. Дейвид и Виктория Бекъм направиха взривяваща поредица от 4 епизода за „Нетфликс“, в която разказаха за най-тежките моменти помежду им от минаващия за щастлив техен брак.

Спайската за пръв път говори открито за болката, през която е трябвало да премине, когато таблоидите гръмнаха с новината, че любимият й Дейвид има афера с асистентката си Ребека Лус. И до ден днешен това е единствената жена, за която се твърди, че е успяла да накара футболиста да кривне от правия път и да замени Виктория. Ребека от своя страна имаше наглостта да се нарече втората съпруга на Дейвид, което й осигури слава и участия в редица тв предавания.

Виктория Бекъм проговори за грозната изневяра на мъжа си Дейвид Бекъм

Действието се развива в най-тежкия момент, когато Бекъм подписва с Реал – Мадрид преди 20-ина години и двамата трябва да живеят разделени.

Виктория разказва, че по това време с Дейвид се били отчуждили.

„Светът беше срещу нас, а ние бяхме един срещу друг. Преди Дейвид да замина за Мадрид, ние бяхме заедно, бяхме заедно срещу всички, бяхме свързани. Но след това и след всички слухове за аферата – дори не мога да опиша колко трудно беше“ – изплака болката си Виктория Бекъм.

Източник: „Уикенд“