Виктория Бекъм може лесно да даде уроци, но и фино да манипулира - Пош Спайс очевидно няма равна в това отношение, след години брак с най-красивия футболист в света, определено няма съмнение в това.

Виктория Бекъм поздрави снаха си за рождения ден (Свекървата елегантно намекна на Никола кой кара влака в семейството – Снимка)

Вчера, на 9 януари, Никола Пелц навърши 29 години, което, разбира се, Вики отбеляза в социалните си мрежи. Тя публикува поздравление, в което написа, че Никола е най-добрият танцов партньор и снаха, както и талантливо момиче. По-нататък мадам Бекъм  спомена, че талантът на Никола се крие в... изкуството да танцува със сандали на пясъка. Очевидно тънката ирония на свекървата е, че тя не вижда Никола нито като актриса, нито като модел (както се позиционира богатото момичето). Тя е просто „добро и талантливо момиче”.

Това си е чиста проба  арогантност и способност да поставя хората на мястото им. Така  зарадва феновете на Бекъм. А те забелязаха, че с такова поздравление Виктория успя не само да покаже своята мъдрост, но и да напомни на снаха си коя е главната жена във  фамилията  на Дейвид Бекъм и кой ръководи парада.

Източник:wday.ru