Казват, че често пъти оценяваш това, което имаш, чак когато го изгубиш - особено що се отнася до любовта с партньора. Виктор Стоянов имаше перфектния такъв в лицето на нежната и естествена Мария Тарашманова, която няма нищо общо с редиците кифльоци, които ежедневно гледаме из клубовете на Студентски.

Същата тази Мария обаче, която обичаше Виктор повече от себе си, го напусна окончателно преди седмици. Тя изтри всичките им снимки, спря да го следва в мрежите, изключи го изцяло. Близки до нея обясниха, че Тарашманова още има силни чувства към Виктор, но не може да приеме огромната му жажда за слава и жените наоколо.

Самият Виктор втрещил свои приятели с признанието, че да - случило се е да изневери на Мария, но съжалява и иска да върне всичко това назад, за да не го направи никога и да не я нарани.

"Аз съм дебил, кръгъл идиот, ненормалник. Да изгубиш момиче като нея, значи наистина трябва да си боклук, неадекватен, примат... Не мога без нея, умирам ако не я видя и чуя, не знам какво да правя, но тя не ми и вдига", оплаквал се Стоянов на авери, разкриха близки до него хора.

Реално за момента Тарашманова е отразяла всякакъв шанс за контакт с бившия си и дори заплашила да му блокира номера. Кой знае, явно се страхува, че ако го види или чуе, ще омекне...