Оказва се, че фитнес инструкторът Виктор Стоянов, който стана известен покрай участието си в първия сезон на „Ергенът“, има нова връзка, която обаче упорито крие.

Мачото напълно е забравил бившата си Мария Тарашманова след като вече се натиска с нова мацка.

 

Запознати издават, че Стоянов ощастливява почти всяка вечер новата си изгора в кв. „Сухата река“. Връзката им е далеч от сериозна – и двамата са наясно, че се срещат единствено за задоволяване на нагона. 

Виктор Стоянов си намери мацка за задоволяване на нагона

Съседи на мистериозната дама разкриват, че Стоянов идва вечер, паркира колата, след което с бодра крачка се отправя към жилището й, където остава не повече от 2 часа. Дори не остава да нощува в дома й, а и винаги си тръгва преди полунощ, сякаш го е страх каретата му да не се превърне в тиква.

 

За никого не е тайна афинитетът на Виктор към по-зрели дами, което означава, че няма да е изненада, ако се окаже, че се среща с някоя разведена майка, по-голяма от него.

Очевидци разпознават риалити героя по „Тесла“-та, която си купи преди няколко месеца и допълват, че електричката прилича на коледна елха отвътре.

 

Припомняме, че след финала на „Ергенът“, Виктор си пробва късмета в телевизията, но не му се получиха нещата. Закучиха се и сериозните му планове за самостоятелен бизнес…

Източник: Уикенд