Виктор Стоянов се опита да се "намаже" и на Аня Пенчева!

Подобно на Владислав Карамфилов, който цял живот не може да излезе от образа на прословутия Влади Въргала, същото става и с Виктор Стоянов. Бившият вече ерген от "Ергенът" явно не може да измисли нищо по-оригинално и остроумно в присъствието на жени, от това да им бутне по една роза. Барем да са повечко, ама на - толкова си може момчето.

Виктор Стоянов не може да излезе от роля: Връчи роза и на Аня Пенчева! (опитите му за свалки са банални)

Стоянов имаше удоволствието да се срещне лично с вечната секс икона на родното кино - Аня Пенчева, която игра в общо представление с Иво Аръков. Иво и Виктор напоследък се срещат често, вероятно делят общо компания. И така, покрай него, Ергенът се запозна й с Пенчева. Само че не му стигна пипето да я очарова с друго, ами й извади... червена роза.

Ясно личи реакцията на Аня на снимките. Съпругата на Ивайло Караньотов избухва в неистов кикот, но после, разбира се, приема китката и дори целува Стоянов за благодарност. А той, нахилен до уши, си въобразява, че е сторил нещо невиждано и нечувано.

Знаем, че Виктор уж се подвизава сериозно обвързан с Мария Тарашманова, но тези дни не сме ги виждали заедно, той обикаля сингъл. Всъщност двамата се показаха на едва два общи фотоса и нещата позамряха, което ни кара да се зачудим и как ли вървят (изобщо вървят ли) отношенията им.