Двойката се разделиха след година заедно

След като „Ергенът“ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов изкара с гаджето си Мария Тарашманова около година, се стигна до раздяла. Двамата поеха в различни посоки.

 

Запознати посочват, те причина за раздялата им е поведението на мускулестия мачо, който не само бил по-суетен от нея, а и започнал да се заглежда по чуждо, което й дошло в повече. И макар да не се стигнало до физическа изневяра, Мария се дразнела от прекомерното внимание на нежния пол към него.

 

Виктор Стоянов хич не жали за гаджето си

 

Според мълвата Виктор изобщо не съжалява за провала на поредната връзка. Очевидно за него нещата опират до там да има някоя жена в живота му, която да задоволява потребностите му. След раздялата му с красавицата, той отново се е отдал на ергенския живот и дори вече има няколко авантюри, които така и не прераснали в нещо по-сериозно.

 

Въпреки, че вече е прехвърлил 30-те, Стоянов все още се смята за твърде млад и твърди, че му е рано да се задомява. Искал да поживее свободно още известно време и едва след това да се замисля за семейство и деца.

Източник: Уикенд