Както е известно актьорът Виктор Калев и певицата Тита, която се превърна в истинска тийнсензация, са част от журито на "Звездите в нас".

След първия епизод на шоуто, журито бе изравнено със земята заради напълно неадекватното им решение да бъде изгонен най-талантливият отбор, а за сметка на това най-слабият да продължи напред.

Освен с некомпетентност, журито на шоуто прикова внимание с едно от изказванията на Виктор Калев, което засегна огромната гръдна обиколка на Тита.
След появата на участничка в шоуто, чиято пазва бе доста пищна, актьорът направо си „изкара зъркелите“ и обяви на всеослушание, че Тита вече си има достойна конкуренция. Той дори се обърна към нея с думите: "Тита, ама и тя е шупнала като теб". Тези му думи разбира се предизвикаха смях сред останалите, докато певицата потъна вдън земя от срам.

Въпреки огромните очаквания, които бяха възложени на журито на новото предаване, то се срина под кота нула още след първия епизод.
Некомпетентността им лъсна, след като изритаха „Отбор Лили Иванова“, без дори да си дадат сметка, че именно те са любимци на зрителите.

При все, че журито също се прехласна по таланта на тримата певци, така и не стана ясно защо предпочетоха да оставят в шоуто най-нехаресвания от зрителите отбор.
Източник: show.blitz.bg

Виктор Калев накара Тита да потъне вдън земя от срам