Стотици родни випаджии се събраха в tENTa за модните награди на Code Fashion TV. Ивайла Бакалова се появи в перфектна форма с изрязана рокля. Явно грижите по едногодишната ѝ дъщеря не ѝ пречат да изглежда великолепно, както винаги.

 

Шефката на Визаж Жени Калканджиева също купонясваше на наградите и даже си тръгна с няколко статуетки. На сцената видяхме и Мисис България Виктория Джумпарова, която дефилира по специална покана на дизайнера София Борисова.

 

Сред гостите бяха топ гримьора на звездите Цецо Андреев, моделката Мартина Бързанова, бившият на Джулиана Гани Илиян Найденов, който рекламираше новото си заведение, топ шефове на Samsung и Maserati, бизнесмени и техните половинки, коафьорът Урсула, който поздрави от сцената група Драг кралици - стройни момчета, преобразени на жени, които бяха поканени на събитието.

 

Освен модния елит на София, доста известни доктори бяха част от събитието - доц. Гугутков бе в компанията на художничката Аделина Йотова, а шефката на “Хигия” д-р Цвети Спиридонова беше спазила дрескода на събитието - черно и блясък.

 

Собственичката на модната телевизия Code Fashion TV и на наградите Code Fashion Awards Мария Бонева се беше издокарала за събитието и не пропусна да се качи на сцената.

 

След бурни овации за топ организацията, Бонева трогна випаджиите с благотворителната кауза на събитието - построяване на детска площадка за деца със специални двигателни потребности в парк Гео Милев.

 

Доста от богаташите на ивента се включиха още същата вечер с щедри суми пари към каузата.

 

Вижте повече във видеото: https://www.youtube.com/watch?v=Dus3cvZdjiA

 

ГАЛЕРИЯ - https://codefashionawards.bg/galeriya/