Извън кожата си от обида е Вики от "Мастило" или Виктория Терзийска, както е пълното й име. Певицата, която отдавна вече позаряза кариерата си, за да се отдаде на мъжа си и двете им деца, още не може да приеме, камо ли да забрави огромната обида, която й нанесли. При това в болницата, преди самото раждане на първото й бебе.

Терзийска роди първото си дете на 37 години и затова е потресена, че сестрите там я нарекли "стара". "На няколко пъти го казваха и то така, че аз ги чувах с ушите си. Наричаха ме стара и възрастна - възрастната първескиня. Да, хората явно го казваха не с лошо чувство, но на мен ми беше адски обидно и още ми е", споделя Вики.

Следващото си дете тя ражда вече почти на 40 и е категорична, че няма да спре да се бунтува срещу нелепите стереотипи, които ги няма вече на много места по света, но продължават да битуват у нас.

"За Бога, вече не сме онези векове, в които момичетата са се задомявали и са раждали на 15-16 лета, защото, видиш ли, друго няма какво да правят. По цял свят отдавна се наложи тенденцията първо да помислиш за себе си, за кариерата си, а после да раждаш деца и да правиш семейство. И смятам, че в това има огромна логика", казва Терзийска, която се чувствала отлично с мъжа си и дечурлигата.