Вихра Петрова е убедена, че това е знак свише!

Бившата съпруга на Иван Христов от години живее без мъж. Вихра Петрова е пълната противоположност на Иван, който не само създаде общо дете с Ирина Тенчева, но и продължава да бъде щастлив с нея. Двамата се обичат, докато, за жалост, Вихра нямаше късмета да открие нова любов в своя живот.

Вихра Петрова смаяна: Днес получих много ясен съдбовен знак! (виж още + СНИМКА)

Е, това май е напът да се промени, защото днес й се случи нещо знаково, както самата тя го определи. Петрова лично сподели снимката в нета и разказа за случката, която я е оставила без думи и която приема като ясен знак от съдбата.

"Тази сутрин на мястото, където работя, дойдоха две момичета. Странно облечени, опитваха се да продават някакви неща, но аз отказах. Преди да си тръгнат, двете настояха да ми оставят едно късметче - раздавали ги на хората и това било последното, та решили да ми го дадат. Благодарих им, а после го отворих и ето какво излезе от него - любов!", сподели Вихра, видимо развълнувана.

А след това заяви, че е убедена в знаците на Вселената и че тя ти дава всичко, което искаш, но в подходящия момент. "Трябва да спреш да настояваш и да тропаш с крак - искам, искам... Така не се получава. Пожелай си нещо и го забрави, пусни го в пространството! И ще видиш как непременно ще се случи", обясни Вихра Петрова.