Андреа предизвика поредната порция смях в мрежата!

Знаете приказката за жабата, дето видяла, че коня го подковават и тя си вдигнала крака. Нещо подобно се опита да направи и Андреа, която предизвика кикот в мрежата, копирайки не друга, а Натали Трифонова. При това с бански, при това на плажа... Само тези думи са достатъчни, за да се усмихнем - къде иронично, къде със съжаление.

Видяла жабата, че подковават коня: Мазната Андреа се прави на Натали Трифонова! (мрежата завря - СНИМКИ)

Преди повече от три седмици високата, стройна и дългокрака синоптичка на Би Ти Ви пусна поредица снимки в нета, на които е с умопомрачителен изрязан черен бански. Разбира се, всички го видяха, в това число и Андреа, която редовно кисне в мрежите. При все, че на пазара има милиони видове бански, чалгарката реши да се барне в същия като на Натали. Знае ли се - барем заприлича на нея.

То хубаво, ама не. Защото, освен, че и двете са руси, нямат нищо, ама съвсем нищо общо. Дори обратното - визуално бившата на Кобрата е пълна противоположност на Трифонова. Андреа е ниска и трътлеста като за тялото й би отивал съвсем друг тип плажно облекло. Да не говорим, че не я бива и да позира, а постоянно дърпа гащите си към триъгълника, за да й се "удължат" крачетата.

"Голям смях е тая Теодорка, изплиска тотално. Да имитира Наталито?! Че и нам колко пласта фотошоп турила отгоре... Представете си ги двете пред вас на живо, с един и същи бански и познайте коя на какво ще прилича с него", през смях коментират потребители.