"Нямам нищо против, нито срещу жените, нито срещу кучетата и котките. Дори у дома имам куче и го обичам. Но не съм съгласен във всичко това да бъде намесвана дъщеря ми", заяви Джей Ди Ванс, в отговор на изявлението на Дженифър Анистън за "нещастните жени с котки".


"Бих искал да й кажа "Не въвличай дъщеря ми в това. Отвратително е. Детето ми е на 2 години", каза Джей Ди Ванс, по повод обвиненията на Анистън. Той също така допълни, че актрисата не го е разбрала правилно и е проявила обидно отношение спрямо него.


"Не е уместно да се тълкуват по този начин думите ми. Ако някоя жена има проблем да зачене, естествено, че ще опитаме да й помогнем. Ние защитаваме семейството и Америка", добави още той.


Републиканецът наскоро обиди милиони жени по света, наричайки ги "нещастни жени с котки, които поеха властта в Америка и тъй като съжаляват за изборите си в живота, искат да направят нещастни и всички останали". Първа скочи Дженифър  Анистън, а след нея и много други. Семейства, които са бездетни също реагираха на изказването на Ванс и той се принуди да се извини за думите си.


"Бях разбран неправилно. Просто казвам, че не искам демократи без семейни ценности, които не са дали нищо на Америка, да водят страната ни. Това е", каза още Ванс. И допълни, че неговата кауза е да даде възможност на американското семейство да съхрани своите морални ценности и да оцелее, а за да не попадне страната му във водовъртежа на разпада, който е започнал да овладява други страни по света...