Прочутият ни цигулар Веско Ешкенази не крие огромното си щастие от раждането на третото си дете - своята малка принцеса, дъщеричката му Луиза Амели, която е плод на любовта му с втората му съпруга. От първия си брак, след който, за съжаление, остава вдовец, Веско има двама големи сина, вече по на 30 години и това са Артур и Виктор.

Ешкенази е на 50 години и открито заяви, че няма по-голямо щастие от това да станеш баща на тази възраст, че и на по-голяма. Той обясни това с факта, че вече си осмислен човек, улегнал, видял и преживял много неща и имаш опита, а и търпението да се грижиш за едно малко човече.

"Да не се лъжем - като ставахме бащи на по 20 години, самите ние още бяхме деца. Тогава акълът ти е ангажиран с кариерата, с живота, все бързаш, все нямаш време, а сега е различно. Сега съм най-доволен, когато съм у дома и се радвам на малката. Обичам да я глезя, да я храня, да сменяме памперсите... цяло чудо е", смее се цигуларят.

А после взриви всички като посъветва дъртаците - така де - мъжете над 55, че и над 60, 70 години, да правят бебета. Това щяло да ги накара да се почувстват отново млади и да осмислят живота си.

Разбира се, в мрежата веднага го погнаха с коментари, че дава съвети към похотливите чичаци, които пърхат с млади гаджета, защото една нормална семейна двойка на тези години, които са женени отдавна и са набори, няма как да се наеме да ражда.