Гинеколожката на родните звезди Мажена се опита да върти страшни интриги във „Фермата“, но изненадващо за нея, многдетната майка Веселка й разказа играта.

 

Повече от очевидно е, че на Мажена не й се тръгва от стопанството. В същото време тя си дава ясна сметка, че е най-слабата брънка в техния отбор, тъй като не само е най-възрастна, а и физически е доста неподготвена в сравнение с останалите участници.

 

За да си гарантира мястото в предаването, Мажена използва една и съща хитрост от самото начало.

Тя е заложила на тактиката да ухажва силните жени в стопанството, които биха я победили на арената, без дори да им мигне окото. Вероятно е обнадеждена от факта, че тази тактика проработи при рускинята Альона. След като се сприятели с нея, тя не я дръпна на арената и разбира се по този начин Мажена остана в стопанството.

 

След това не се посвени да се възползва от доброто сърце на гимнастичката Валерия. Тя избра да не я вика на арената като втори дуелист, тъй като са физически неравностойни.

Към днешна дата Мажена е заета с ухажването на победителката от петия сезон на „Фермата“ – конярката и многодетна майка Веселка.

 

Мажена й призна, че й се остава в стопанството и я призова да послуша съвестта си. Номерът й обаче не мина пред Веселка. Тя не само, че не се трогна особено, а и не прие опитите й за сприятеляване. Нещо повече – дори й се изсмя в лицето.

Източник: zajenata.bg

Веселка разказа играта на Мажена във „Фермата“