На въпрос дали Веселина го придружава на концертите, Веселин Маринов отговаря: „Не. Веселина намери своята работа. Вече и професионално е много щастлива. Нейната единствена мечта винаги е била да има своя сладкарница – място, където да реализира професионални идеи и да създава страхотни следкиши и торти. Място, в което да звучи добра музика, създадена от българи, в уютна и романтична обстановка“ – споделя в интервюто Веселин Маринов.

„Със своя приятелка, спътница, в момента ремонтират помещението и го подготвят за отваряне по Коледа. Тогава ще стане още по-тежка моята мисия да поддържам килограмите си под контрол“ – заявява през смях изпълнителят.

Веселин Маринов проговори за жената до себе си: Сладка сладкарка е!

В интервюто Веселин Маринов споделя, че от 20 дни е на пост и молитва.

„Жена ми готви чудесно и обичам усещането да се прибера у дома, да седна да хапна с половинката си и да изживея по един спокоен и щастлив начин няколкото часа до следващия ден. Проблемите с килограмите се опитвам да регулирам с моите постоянни диети преди ангажимент или заснемане на клип. Всъщност благодарен съм, че успявам сам да открия мотивация да поддържам теглото си и да бъда във форма“ – споделя певецът.

Източник: в. „Уикенд“