Седнете и преглътнете, за да не се задавите при четенето на следващите редове. От изненада, не от друго... Защото говори Мария, при това публично, в ефир. Да, същата тази Мара Отварачката, която е рекордьорка по бракове и връзки с богати (подчертаваме) мъже и която сега заяви, че видиш ли, парите не я вълнуват.

Марчето наговори тези чудесии пред зрителите на Гала като декларира, че самата тя не си падала по скъпи и бързи коли, но мъжът й ги обожавал. Хоби му били на Миро Дзвера и държал не само той да кара такава, ами и жена му да има същата.

"Казвам му - недей така, ето сега, заради теб медиите отново ще ме изкарат такава и онакава, интересчийка някаква... но той си знае неговото", смее се свенливо Марчето, която можела и скромно да кара, защото важното било любовта. Ако вече гледате леко идиотски, разбираме ви, защото и ние гледахме по същия начин...

Другото, което Мария сподели пред Гала е, че Мирослав Соколов бил идеалният съпруг, който изобщо не я ревнувал - камо ли от работата и феновете й. "Той е наясно какво работя и го е приел спокойно, той е последният човек, който би ме ревнувал", каза Мария.

А потребители в мрежата пък моментално я контрираха с коментари, че който обича - ревнува. "Освен ако му е писнало от теб и вече му е през... джоба", подмятат зевзеци.