Битата актриса Диана Димитрова се пристрасти в писането на постове след избухването на скандала с Юлиан Вергов. Ще стане близо месец оттогава, но тя не спира да бълва язвителни коментари в профила си и да "сочи с пръст" всеки, който не е на нейното мнение и не й засвидетелства овче доверие и подкрепа. Ама как ще мислиш различно, моля ти се?! Кой ти дава това право?!...

Преди малко Димитрова отново надигна глас в нета, съобщавайки, че вече адвокатът й се е прибрал и под ръчичка са отишли в полицията, за да даде показания. Нещо, което преди дни не пожела да направи (кой знае защо), под предлог, че адвокатът й го няма.

"Нали си жертва, не си обвиняем?! Защо ти е толкова необходим тогава този адвокат?! Или може би трябва да те рита по крачето ако объркаш нещо в разказа си и да те "навигира" какво плещиш?!", питаха я потребители във виртуалното пространство.

В поста си, освен, че съобщи за полицията, Димитрова хвърли бомба, провъзгласявайки се за най-моралния човек. За нея моралът бил религия и тя винаги държала на своята дума.

"Какъв морал бе, Дианче?! Морал, който те кара да си лягаш с женени и обвързани мъже ли?! За Калин Терзийски не знаела, че има жена. За Вергов също ли не знаеше", пишат по форумите.