Популярният френски актьор Венсан Касел се превърна в голямата звезда на парижката седмица на модата. Разбивачът на женски сърца откри с апломб ревюто на набиращия скорост френски бранд „Ами Пари“ на дизайнера Александър Матиуси. Строгият комплект на Венсан Касел в черно се вписваше хармонично в наложените в петндевката модни тенденции – обемисто, разкроено и изпипано с вещина. Панталонът на райета бе широк и с дълбока талия, падащ на вълни върху изисканите чепици – нещо средно между сандали и боти до глезена. Сакото от същата фина вълнена материя бе дълго и широко, а пардесюто – разкроено и двуредно.

Шеметната поява на Венсан Касел обаче стана повод той да бъде обявен от медиите за пореден път, макар и на 56 години, за най-търсения и желан арген във Франция. Бившият съпруг на Моника Белучи, от която има 2 дъщери, бе сам-самичък като вълк единак на партито след ревюто. Венсан не бе придружен от втората си съпруга Тина Кунаки, която фоторепортери щракнаха на някакво друго ревю. Така слуховете за окончателна раздяла на двамата, които тръгнаха още през април, за пореден път се потвърдиха.

Венсан Касел отново „ловува“ като вълк единак

Което пък накара много дами от хайлайфа да започнат да се „облизват“, респектирани от присъствието на алфа мъжкар като Венсан.

 

Източник: „Уикенд“