Венета Райкова не вярва в любовта

Пролетта идва, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и любовта - с тях! Не и за Венета Райкова, която гледа по различен начин на цялата идея за любовта. "Никога не съм била влюбена, не вярвам в любовта", отсича Венета пред фенове. В типичния си стил тя казва за себе си, че е "мързелива, честна, песимист".

Брак

13 години тя бе в брак с Тихомир Георгиев-Тишо, с когото я свърза участието му в първото родно издание на риалити шоуто "Биг Брадър" през 2004-та година. Тогава собственикът на индийски ресторант бе представен като най-големия фен на водещата на "Горещо", а в шоуто той заяви, че е лудо влюбен в нея. Покрай една от мисиите в къщата Големият брат подари на участници предмети на техните кумири - Тишо се оказа с жартиери и бележка от Райкова - това бил част от "тоалета" й за снимките за "Плейбой". След края на шоуто той й гостува в "Горещо", а тя посещава индийския му ресторант. Накрая той събира смелост, за да я покани да посрещат заедно Нова година и в началото Венета Райкова се дърпа, но после склонява и историята им започвa. Няколко месеца по-късно тя празнува рожден ден с Тишо, разхождат се по брега на морето, а той държи в ръка годежен пръстен. Венета приема и през лятото двамата сключват брак в село Бели Осъм по дънки. Отиват при кмета на троянското село да попитат как и кога през август може да сключат граждански брак там. Но впоследствие Тишо пита Венета: "А какво ще стане, ако се оженим сега?". Така на 20-ти юли, Илинден, тв водещата става омъжена жена.

Криза

Лека криза ги раздруса през лятото на 2007-ма година, когато се стигна до подаване на молба за развод и насрочено бракоразводно дело. Водещата се изнася от жилището, в което живее заедно със съпруга си, но наесен двамата отново са се събрали и живеят заедно, пише "България днес".

Развод

Синът им Патрик се ражда през 2009-та година. Разводът обаче идва в първите дни на 2018-та година. "Приятели, след 13 години брак с Тихомир  се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. [caption id="attachment_661731" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова "удари" жесток шамар на бащата на сина си сн. Инстаграм Венета Райкова "удари" жесток шамар на бащата на сина си сн. Инстаграм[/caption] Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето", обяви лаконично тя, предават от hotarena.net.