Венета Райкова остави сина си за три месеца при баща му!

Писателката на бестселъри и водеща на Папараци Венета Райкова призна, че по време на извънредното положение синът й е живял с баща си Тихомир Георгиев. [caption id="attachment_632552" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова се е отдала на писане на новия си роман[/caption]

„Днес Патрик завърши четвърти клас с отличен успех (както и предишните години)! Абсолютно самостоятелен тийнейджър! Три месеца живя с баща си и се справя с всичко сам!

Аз от първи клас не съм му отваряла учебник и дори не знам какво учи. А и не е моя работа, да се оправя!” коментира писателката и водеща във фейсбук. Тя не разкри каква е причината да остави детето при татко му за толкова време, при положение, че досега то живеешe основно с нея. Дали е искала да се усамоти с нов мъж или да се концентрира върху поредната си книга, не става ясно. Венета и бившият й съпруг Тихомир се разделиха преди две години. Но оттогава са в добри отношения и се стараят да споделят грижите за малкия Патрик. Тримата изкарват повечето празници на детето заедно и се стараят разводът да не се отразява на психиката му, пише вестник Уикенд.