Несъмнено последната година и половина не е била никак лека за писателката и тв водеща Венета Райкова.

 

Тя се е подложила на операция на коляното, съпътствана с много силни болки. Към днешна дата обаче е готова отново да се завърне в публичното пространство, а книгите й отново са на пазара с нови корици и на луксозна хартия след шестмесечно отсъствие. Надява се, че житейските изпитания вече са зад гърба й и ще може да се наслади на подаръците, които й е подготвила съдбата.

 

Венета признава за един грях в миналото си, но категорично отказва да уточни какъв точно е той. Допълва, че в никакъв случай не съжалява за него и ако има възможност би го повторила отново.

 

Венета Райкова очаква съдбата да я възнагради за изкупените грехове

Благодари на всички онези, които са я обиждали и унижавали по време на дългото й отсъствие от публичното пространство, тъй като по този начин са изчистили кармата й. Вярва, че след като вече е изкупила греховете си, съдбата ще я зарадва с благоденствие.

 

Здравословните й проблеми се появили през миналата година. Отначало започнала да усеща слаби болки в коляното, които в последствие станали нетърпимо силни. Първият лекар, когото посетила не успял да установи проблема, но вторият бил категоричен, че става въпрос за скъсан заден рог на менискус в резултат на който се е образувала киста на коляното.

 

През последните 4 години Райкова се сблъсква не само с редица здравословни проблеми, а и със сериозни предизвикателства в любовен план. Била сериозно хлътнала по мистериозен мъж, но обстоятелствата се стекли така, че към днешна дата вече не поддържат връзка. Твърди, че към днешна дата вече не вярва в любовта. Твърди, че почитателите й биха могли да я видят отново на малкия екран, ако получи предложение за подходящ проект, подплатено със солидно възнаграждение.

Източник: Уикенд