Венета Райкова очевидно е решила да надгражда знанията си и да се обогатява като за целта е започнала да посещава онлайн лекции по психология. Твърди, че се учи от най-добрия психолог на Русия и подчертава, че има ли желание, човек намира и време.

 

Изглежда е решила да последва примера на Миглена Ангелова, която се дипломира със същата специалност. Райкова твърди, че иска да помага на хората и ако приключи успешно следването си, ще започне да работи с клиенти.

Наскоро тя създаде канал в социалната мрежа, който озаглави „Марс и Венера“. Там тя дава съвсем безплатно различни съвети на своите почитатели. Темите, които се засягат са отношения между мъже и жени, любов, секс, правила за успех и астрология.

Феновете на блондинката се шегуват, че е напът да вземе хляба на Наталия Кобилкина.

 

По всичко личи, че след като самата Райкова обикаля дълги години по астролози, сега самата тя е станала професионалист и може да дава прогнози според разположението на планетите. Насочва феновете си за дните, подходящи за срещи, нова работа, сключване на брак, освобождаване от старото и ненужното и тем подобни като отскоро е започнала да се увлича и по психологията.

 

След като през последните две години Райкова преживя труден период, сега твърди, че се чувства като преродена и е готова да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Надява се житейските изпитания да са останали зад гърба й, за да може да се наслади на подаръците, които й е подготвила съдбата.

 

Тя самата обича да чертае плановете си според небесните транзити и неведнъж е следвала съветите на звездите, вярва в картите Таро и в преражданията. В най-важните моменти от живота си получава знаци от съдбата, изразяващи се в пророчески сънища.

 

Напоследък намеква, че има нов мъж в живота си. Припомняме, че след раздялата с бившия й съпруг Тихомир, тя не се е показвала публично с друг. Не крие, че си пада по доста по-млади от нея мъже. Категорично отказва да разкрие подробности за сегашния си приятел, казва само, че не желае да се обвързва сериозно на всяка цена и времето ще покаже дали нещата помежду им ще потръгнат.

Източник: Уикенд