Венелин Петков стана татко

Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков има чудесен повод да почерпи колегите си. На 22-ри ноември спортната журналистка Николета Маданска го дари със син. Щастливите родители нарекоха наследника си Йоан. Името е древноеврейско и означава "богопомазан". Екипът на Би Ти Ви поздрави с официално съобщение Венелин и Николета. От изявлението стана ясно, че водещата на спортната емисия е родила в частна болница. За луксозна ВИП стая и специално отношения от акушери и гинеколози семейството се изръсило с няколко хилядарки.

Напълно оправдан разход

Разходът обаче бил напълно оправдан, защото раждането преминало леко и оставило само хубави спомени в съзнанието на щастливата майка. Тя споделила пред свои близки, че е много доволна от цялото внимание, което й било обърнато в клиниката. В момента прясната родилка се е посветила на бебето и не е ясно кого точно ще се върне в ефир, но едва ли ще излезе в дълго майчинство.

Дискретност

Известно е, Петков и Маданска много държат на дискретността, така че надали скоро ще покажат бебето. Шефът на Би Ти Ви новините винаги се старае професионалният му имидж да е излъскан и не желае подчинените му да одумват личния му живот. Поради тази причина дълго време пазеше и връзката си с Николета в тайна, но след като блондинката изду корема, нямаше никакво съмнение кой е бащата, пише "Уикенд".

Предложение за брак

В медийните среди усилено се шушука, че Венелин е твърдо решен да предложи брак на половинката си. 48-годишният телевизионер стана баща в късна възраст. Преди да срещне Маданска той бе съсредоточен изцяло в кариерата си и не мислеше за наследници, ала после пренареди приоритетите си. Петков се зарекъл пред хора от обкръжението си, че занапред ще дава всичко от себе си за семейството. Чувствал се напълно готов да се бракосъчетае с Николета и обмислял кога точно ще е най-подходящият момент да я изненада с годежен пръстен.

Копнеж за бебе

Спортната журналистка също не е в първа младост. Тя е на 36 години и по думите на нейни близки отдавна копнеела за бебе, но чак сега мечтата й се превърна в реалност. Блондинката не е имала проблеми със зачеването, просто мъжът й се дърпал известно време преди окончателно да реши, че иска деца.

Начало на връзката

Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015-та година в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения.

Чар и кулинарни умения

Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с чара си. Той бързо се поддал на увлечението и в началото трудно успявал да го скрива от околните, макар че полагал усилия.

Изглаждане на различията

През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си. Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, ала в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси.

Бивши

Припомняме, че интимните отношения на работното място не са нещо ново за Петков, който дълго време бе гадже на колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бившата водеща на предаването "Култ"  Поли Гергушева. Николета пък излизаше предимно със спортисти, а връзката й с Венелин е най-дълга и най-сериозна до този момент. Любопитна подробност е, че буквално ден след като настоящата половинка на Венелин Петков роди, и предишната му любима Поли Гергушева стана майка. Колеги на Гена Трайкова издават, че тя поздравила бившия си за раждането на бебето му, но новината доста я потиснала. Тя така и не успя да създаде семейство след раздялата с Петков и това я съсипвало. Говори се, че откакто радостната вест за малкия Йоан обхожда Би Ти Ви, Трайкова е в минорно настроение и все по-рядко се усмихва. [caption id="attachment_650107" align="aligncenter" width="300"]Венелин Петков предлага брака на Николета Маданска сн. hotarena.net Венелин Петков предлага брак на Николета Маданска сн. hotarena.net[/caption] Венелин и Гена бяха сред най-известните любовни двойки в тв средите в продължение на 7 години. Връзката им започна, докато двамата бяха екранни партньори и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове и всеки пое по своя път, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата спазват добрия тон в общуването си, предават от hotarena.net.