Венци Венц и половинката му Мая Вангелова отново са щастливи заедно, след като успели да преборят проблемите. През уикенда рапърът заведе децата си Агуая и Ноа на зоокът край Перник. Малчуганите и рапърът бяха в компанията на Мая, която е майка на сина на Венцислав Чанов, както е истинското му име. Всички изглеждали щастливи заедно.

 

Припомняме, че в разгара на миналото лято татуираният изпълнител сподели, че с половинката му, са в развод. Той отбеляза като причина за раздялата страхове, които не са реални и допълва, че хората често осъзнават, че да обичаш и да си обичан, не е достатъчно. „Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже „Не съм щастлив!“ ти се демотивираш“, разказа тогава рапърът.

 

Ето, че към днешна дата двамата отново са си дали шанс, изглаждайки неразбирателствата помежду им не само в името на общата им рожба, а и защото Венци признава, че именно Мая е любовта на живота му и иска да е с нея до края на дните си.

 

„Ма я жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с когото искам да комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, които вече са в миналото. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. обичам жената, която ми е съпруга, минаваме през възходи и падения и това е, нямам какво да кажа повече“, категоричен бе изпълнителят, който е видимо щастлив, че отново има семейство.

 

Рапърът твърди, че Мая се разбира прекрасно с дъщеря му, която е плод на любовта му с приятелката му Мелани – жената, предложила му с писмо да си направят бебе.

„Тя искаше да бъде майка, а аз – баща. И като млади алтернативни хора, най-добри приятели и партньори в абсолютно всичко, с този мейл се разбрахме. Опитахме веднъж и Агуая се получи. Беше точно на Благовещение“.

 

Според Венци в появата на дъщеря му има огромна доза магия, тъй като преди това пробвал да си направи бебе с дружа жена в продължение на 2 години, след което имал и още един неуспешен опит с трета жена и осъзнал, че не е толкова лесно.

 

Двамата с майката на дъщеря му обаче не живеят заедно, защото винаги са били и продължават да са само много добри приятели, които имат дете. В последните декемврийски дни на 2021 г. Венци вдигна тайно сватба с Мая, която го дари със син 8 месеца по-късно. Днес тя се грижи и за двете деца на рапъра и дори се носят слухове, че е в очакване на още една рожба.

 

Припомняме, че дуетът на Павел и Венци Венц се разпадна през миналата година. Те се решиха на професионалната разлъка след десетилетие успешна работа и уж запазиха приятелството си.

Източник: Уикенд