Босът на „Славия“ седи на меко, когато пътува из София и провинцията, тъй като използва за целта една от най-скъпите лимузини – „Майбах“. Черното возило на сикаджията путинист е на цена от над 500 бона и малцина у нас биха могли да си го позволят.

 

Макар белият вожд да притежава шофьорска книжка, рядко може да бъде забелязан да седне зад волана на немското си бижу. Предпочита да се вози като за целта си е наел личен шофьор. Преди броени дни „Майбах“-ът му пристигнал безшумно в района на Народното събрание. Возилото спряло зад опашката на коня, а президентът на най-стария столичен клуб слязъл от предната дясна врата.

Мъжката компания е в отлично настроение

На жълтите павета вече го чакали двама здравеняци на средна възраст, с които провел кратък делови разговор. Накрая разбира се пуснали по някоя и друга шега и закачка. Отдалеч си личало, че мъжката компания била в отлично настроение и всеки от тях си тръгнал с усмивка на лице след края на срещата. След като си взел довиждане със събеседниците си, Стефанов се върнал в лимузината, която го откарала до централата на Славия в квартал „Овча купел“.

Източник: Уикенд