Истински празник настъпи в Англия преди ден. Крал Чарлз III и семейството му направиха традиционната семейна разходка до параклиса в имението Сандрингам, а появата на тримата му внуци предизвика абсолютен фурор. Кралят, който демонстрира отлично разположение на духа, направо спечели сърцата на британците. А малките принцове и принцеса Шарлот окончателно разтопиха всички.

"Те са наистина великолепната седморка! Абсолютно забележителни и много мили", коментират кралски фенове. Принц Луи, който рядко се появява пред обществото, този път също дойде придружен от майка си. И докато Кейт го държеше здраво за ръка,  Шарлот и Джордж сами общуваха с хората, приемайки цветя и подаръци от всички.

Малките принцове бяха изключително щастливи да бъдат сред хората, като Луи определено обра овациите на народа. "Толкова забавно дете. Джордж и Шарлот се държаха като сериозни хора, поздравяваха учтиво, благодаряха, отправяха пожелания, но Луи.... Той беше толкова естествен и така щастливо се усмихваше на всички", коментират впечатлени фенове.

Това е първа поява на крал Чарлз III като монарх и първата му Коледа като владетел. Вече се планира коронацията да бъде през пролетта догодина. А Меган и Хари, както стана ясно, бяха поканени, но не се очаква да присъстват.