Че шоуто "Като две капки вода" е велико и ще бъде вечно (е, поне дългогодишно и още много занапред) се кълнеше арменецът Маги Халваджиян. Но нали всички знаем вицовете за арменската уста, не е добре много, много да му вярваме.

И ето, че прословутите Капки падат - явно затова Халваджиян реши да направи последния финал в Арена Армеец, както се казва - като за последно. Бенефис, бате! Идната година шоуто няма да го има, а причината е, че Халваджиян не може да намери звезди, които да участват в него.

България е малка страна и почти всички, които ставаха, се изредиха в шоуто. Остават тези, които така или иначе никога не биха приели поканата му за участие и тези, които ще са изкопани от девета глуха и няма да представляват интерес за никого.

Така Хилда Казасян и Фънки остават без ежегодишните си доходи, които не бяха никак малки, а и Веско Маринов също, защото той успя да се набута няколко поредни сезона.

Вместо "Капките", Халваджиян ще се напъва да върне на екран "Х Фактор", но все още се водят преговори с Нова телевизия и не е ясно дали от ръководството й ще искат да дадат зелена светлина на "претоплени манджи".

Източник: Crimesbg.com