Той е вечно ухилен, привидно "звезден", известен и, както се казва, от "голямото дубрутру"... Оказа се обаче, че това е само реклама на Благой Георгиев, чиито реален живот няма нищо, ама съвсем нищо общо с виртуалния.

Свикнали сме постоянно да гледаме Джизъса как се фраска и фука навсякъде - било сам или с поредното си гадже. Мнозина от феновете му затова и съдеха, че е богат и че живее в разкош. Уви, в това няма грам истина. Благой може да е разполагал с пари навремето, когато играеше в чужди отбори, но се постара да профука всичко.

Към днешна дата той така е съдрал джоба, че дължи луди пари за борчове като само на татуиста си "виси" с цели 4000 лева. Този дълг е трупан с години като човекът се доверявал на Благой и разчитал да му се издължи, защото е известен. Е, издължил се е - преди дни.

"Този татуист направи на Джизъса десетки татуси по цялото тяло, а онзи само се молеше и обещаваше да плати "после". Не е лъжа и това, което разкри Златка Райкова като се раздели с него - че на практика го е издържала, дори децата му от Христина Витанова е спонсорирала, когато са били четиримата заедно. Защо после беше толкова щастлива, че се е отървала", коментират познати на футболиста.

Източник: Crimesbg.com