Велика е тая жена, цвилят от смях зрителите на Хелс Китчън, визирайки Наталия Кобилкина. Рускинята определено ще изнесе на гърба си целия сезон на шоуто, което обещава да е повече от колоритно.

Кобилкина се развихри, както само тя го умее, още в първия ден от представянето си в кухнята, където гледаше продуктите като изоглавена, но за сметка на това докара шеф Ангелов до зверско изчервяване и почти припадък.

И как иначе, след като му изцепи в ефир: "Шеф, ще се радвам на Вашия член и да Ви поширам яйцата!" - при което всички се смразиха, а Виктор Ангелов така се изцъкли, че ченето му едва се задържа на мястото си. Той дума не можеше да продума, което за него е нетипично, а Кобилкина усети какви ги е наговорила и се извини.

Тя обясни, че се е объркала и всъщност иска да каже, че ще се радва да бъде член на отбора и част от предаването. Но не пропусна да добави и че ще трепери всеки път от "пронизващия" поглед на Ангелов.

Мнозина забелязаха накъде вървят нещата и се заиграха в нета с Кобилкина, която очевидно иска да спечели наградата по "тънкия" начин с шефа. Началото на Хелс Китчън е обещаващо, ще видим тепърва как ще се справят или издънят участниците.

Източник: Crimesbg.com