Дарина Йотова - Дара е любимка на публиката открай време. И има защо. Тя е безспорно талантлива не само в пеенето, но и в танците, както се видя от Денсинг старс, а и има голям чар. Щурачка и фурия тя с лекота печели сърцата на всички, но този път лекинко се оля. Това е мнението на потребители в нета, които останаха потресени, че любимката им прибягва до подобни трикове за привличане на внимание.

На едно от последните си участия Дара се развилня дотам, че от лиготия и престараване, си показа чатала пред всички. То хубаво, че си станала още по-пластична след всички тези танцови репетиции, но всяко нещо си има място и начин... Според хората в нета Йотова си се омаза тотално.

"Искаме онази Дара, която не разчита на задника и предника си, за да печели зрителите. Това го правят всички, особено "колежката" й от Х Фактор - Гери-Никол, дето нищо друго не може, освен да си покаже тлъстия задник. Дано Дарето не закачи от нея и да започне да прави същото, че ще пропадне. Тя е готина такава, каквато е - естествена, дива, но не й евтина. Не поевтинявай, момиче!", съветват я почитатели в мрежата.

Убедени сме, че и годеникът й Ервин Иванов ще й каже същото, още повече, че е прочут с пословичната си ревност.

Източник: Crimesbg.com