След поредицата от новини за това как Джизъса е влюбен в дъщерята на Ванко 1, как рапърът е дал благословията си и заедно ли са с Ивана Главчева, последната се ядоса и разфуча.

Ивана постави на място и баща си, и бившия футболист мераклия, когато узна, че татко й е съгласен да вземе Благо за зет, но му поставил условие - ако изневери или нарани щерка му, ще го попилее...

Вместо да се зарадва и да е благодарна обаче, свободолюбивата девойка се фръцнала и заявила, че тя сама решава кой да е нейно гадже и с кого да бъде. "Вземете се вие като толкова се харесвате, мен ме оставете сама да си решавам! Ааа ма ха! Омръзна ми, бе! Цяла България ни говори", нацупила се Ивана.

Както е тръгнало, с тези "сватосвания" май няма да се постигне друго, освен тя напълно да се отдръпне от Джизъса и бързичко да си намери приятел, че всички да млъкнат.

Е, Благой също си е "стрелян заек" и едва ли ще се терзае дълго ако това се случи. А и знаем, че сърцето му е голямо като омнибус и готово във всеки един момент да побере поредната красавица. Даже и за "Ергенът" се цани Блажко, но по последна информация, са му отрязали квитанциите.